Post by lingpenlautipte on Feb 10, 2022 12:10:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kryštály generátora kódov ▞▞▞
▞▞▞ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic 2022 version ▞▞▞
Stiahnuté a hrané asi 10 minút, potom samozrejme došla energia. Nemôžete pozerať reklamy, aby ste získali viac energie, pretože žiadne nie sú k dispozícii. vážne? Ak ma nútite utrácať peniaze na hranie, potom neexistuje spôsob, ako by som mohol utrácať peniaze na vašu hru za čokoľvek. A čakať desať minút na 1 srdce a potrebujem 5, aby som raz zahral, je šialené. Hrať desať minút a potom čakať 5 hodín, aby som dobil energiu?!!! Ak sa chystáte ukradnúť ďalší nápad na hru (Archero), nerobte z vás horšiu hru, ako je tá, ktorú ste skopírovali.
Zábavné ako sakra. Dlhodobá hra! Pokiaľ ide o utrácanie peňazí, môžete, ale táto hra to nie je požiadavka, kúpil som si novú postavu a všetko ostatné pracovalo cez úrovne, je to mriežka áno, ale stojí to za to na dlhodobú hru. Tiež prečo by ste nechceli zaplatiť trochu, aby ste videli pokrok v hre, áno, majú reklamy, ale chcem, aby pokračovali v presadzovaní obsahu, takže podporujem tým, že zaplatím trochu. Hrám túto hru 3 až 4-krát týždenne a funguje to skvele.
Zatiaľ je to dobré, hra sa mi páči. Jedna vec, ktorá je na tejto hre jedinečná, je náročná úroveň obtiažnosti. Aj keď je získavanie predmetov veľmi ťažké a zvyšovanie úrovne je dlhé, možno práve kvôli jeho jedinečnosti. Bolo by však pekné pridať ďalšiu funkciu odmeňovania, aby sa mierne zvýšila rýchlosť postupu v hre.
아케이드 헌터: 검, 총 & 마법 아케이드 mzwh
Táto hra je celkom dobrá, hrám ju viac ako 1 rok. Mám len 2 problémy: 1: prosím, len prosím, urobte sólo hp bary v miestnostiach s dvojitým bossom, mám toho dosť, stačí trafiť jeden, trafiť a trafiť, a oni zomrú v rovnakom čase. 2: 7% na legendárne predmety, kúpim si aspoň 20 truhlíc a 0 a začínam byť frustrovaný.
Nie je to zlá hra, klon archera. Ale nápovedu o karte nie je možné dokončiť, ak nemáte 100k HP a 20k útok... a 2 životy navyše. Vývojári, prosím, opravte ten vtip.... Nie každý má štatistiky, aby mohol ísť na lov kariet...
Nemôžete prejsť cez úroveň 3 bez míňania peňazí. Nedostávate dostatok predmetov na vylepšenie zbraní a brnení. Navyše padouši spôsobia viac škody na jeden zásah ako vy
Toto je oveľa mizernejší knock-off inej oveľa kvalitnejšej hry. Je to trápne, aké je totožné, ale toto je horšie! Vývojári by sa mali hanbiť. Zručnosti sú rovnaké, texty sú rovnaké, len malý rozdiel, ktorý hre nič nepridáva, je, že je tu „mapa“.
Myslel som...na 5 hviezdičiek...., ale kvôli úrovni lovu kariet to bolo frustrujúce a tiež som túto hru odinštaloval, z tejto udalosti som nezískal žiadnu kartu...
Môžete upraviť pasíva Thor a wukongs. Zdá sa, že sú slabí v porovnaní s hrdinami typu proc ako beastmaster a valeska. Myslím, že je lepšie, ak ich všetky urobíte len ako proc.
Arcade Hunter:Sword,Gun, and Magic Аркады wuu
Páči sa mi tento typ hier, ale môžete to urobiť v Sýrii bez toho, aby vpn spôsobovala oneskorenie každého tlačidla
Pred aktualizáciou novej karty bola hra dobrá. Jediné, čo teraz môžete urobiť, je hromada spamových nepriateľov v miestnosti, ktorá znemožňuje poraziť. Teraz už hra nie je zábavná a odinštalujem sa
아케이드 헌터: 검, 총 & 마법 아케이드 mzwh
nuda. Nepríjemné je, že po novej aktualizácii sa postava stále pohybuje veľmi pomaly. Zvýšte rýchlosť pohybu a útok postavy. Zvýšte tiež poškodenie a zdravie. A hrdina je veľmi slabý ako mravec s veľmi nízkym poškodením nepriateľov. Je to veľmi ťažké a príliš ťažké na to, aby ste prekonali dokonca aj úroveň 5 vo svete 1. Hrdina zomrie príliš rýchlo, pretože je príliš slabá a má nízke poškodenie, zatiaľ čo nepriatelia sú príliš silní. Archero Game je najlepšia zo všetkých.
Legendárne zbrane stoja 15 U.S.D?!?!?! Trh je hrubo prepočítaný, aby zvýšil umelú cenu, rovnako ako Nintendo a je to umelá inflácia; len vy získate plný zážitok za cenu. Vďaka legendárnym kurzom zbraní je to brnkačka. Okrem toho je to zábavná zábavná hra. Úprimne povedané, dosť návykové.
Pekné a plynulé Páči sa mi, aké ľahké je hranie. Mám rád tieto typy hier Toto dostáva 5 hviezdičiek
Čas na vyjadrenie 1 hviezdičky za menej ako 500 znakov. Hra nie je zlá, ale má niekoľko chýb, ako je uviaznutie v nepriateľoch a zamrznutie joysticku, čo sú zriedkavé, ale priťažujúce chyby. Dôvodom jednej hviezdy je nerovnováha v hre, ktorú zasiahnete nepriateľa na 1000 až 2000 plus akékoľvek buffy a zasiahnu vás približne POLOVIČKU VÁŠHO ŽIVOTA a vy sa môžete vyliečiť maximálne za približne 20 za zásah, takže ak máte 2000 zdravia, koľko zásahov vás zasiahne musíte urobiť, aby ste dosiahli plné zdravie. A paywall je smiešny a miera koristi tiež
Dobrá hra. Grafika je dobrá. Úroveň obtiažnosti tempa je tiež dobrá. Efekty a mechanika sú takmer skvelé. Rád hrám hry ako sú tieto offline, ale chápem, prečo je to online. Ale stále problém so sieťou, oneskorenia a zamrznutie joysticku...stále je to frustrujúce. Navyše nemôžete vysvetliť, či je problém s oneskorením spôsobený samotnou sieťou alebo aplikáciou. Každopádne stále je čo zlepšovať..
Naozaj ma baví hrať túto hru, len by som si prial, aby pre hru existovala wiki, keďže je tam veľa neznámych. Napríklad mýtické predmety, musím obetovať legendárne predmety, aby som získal viac slotov na karty? A môžem pretočiť mýtus? A existuje vyššia vzácnosť ako mýtus?
Tak som porazil lacnejšie 5 zasneženú horu a hlásili neplatné výsledky bitky a nevyčistilo to, takže som robil všetku tú prácu zbytočne -.-
Nie je možné napredovať bez míňania peňazí. Zlaté predmety je príliš ťažké získať. Spočiatku to bolo pekné a zábavné, ale postupom času sa hraním stráca príliš veľa času kvôli nemožnému postupu. Neodporúčam každému, kto chce hrať pre zábavu. Bude to príliš stresujúce.
Táto hra je dobrá. Dúfam, že táto hra má offline verziu, kde ju môžete hrať bez pripojenia k internetu. Dovtedy zatiaľ iba 3 hviezdičky.
Je to vynikajúce, keď hráte denne, pretože musíte veľa drieť a niekedy vás príliš náročné misie rozčuľujú, ale čo je na hre také dobré, ak je príliš jednoduchá.
Arcade Hunter:Sword,Gun, and Magic Arcade fpci
Zábavné hry, ktoré sa dajú hrať, no bohužiaľ miniete tisíce kryštálov a navyše získate iba sivé alebo zelené predmety, ak sa dotknete kocky alebo ak na kocku prinútite pristáť, odoberú vám schopnosti, ktoré potrebujete na víťazstvo v bitke. stačí opraviť tieto problémy a hra sa bude dobre hrať
Dobrá hra, zábavná, ale množstvo paywall hrdinov je otravné. Neodporúčam na to míňať peniaze.
Zábavná hra a všetko okrem... 1. Od novej aktualizácie mi hra spadne, keď sa pokúsim pozrieť si reklamu. 2. Keď zomriete a akýmkoľvek spôsobom oživíte, hra začne bugovať a na krátky čas nereaguje, čo spôsobí zomrieš 3. Niektorí bossovia alebo skôr kombinácie bossov nevyzerajú vôbec vyvážene 4. Bol som zmätený, že v poslednej nekonečnej vežovej udalosti boli bossovia príliš obrí, aj keď vo všetkých ostatných udalostiach neboli bossovia touto udalosťou ovplyvnení 5. Niekedy sa pokazia projektily cez protivníkov bez poškodenia
Hra je veľmi zábavná. Urobili ste veľa nákupov a stále sa musíte predierať k nemožným pravdepodobnostným truhlám, aby ste napredovali, chamtivý dizajn p2w to ničí
Celkom dobrá hra typu archero, hra je celkom zábavná a rozširuje sa o vzorec pre archero, postavy sú pekné, ale animácie pôsobia trochu nevtieravo (akoby nie sú na svojom mieste, dokonca ani mince), myslím, že používateľské rozhranie by si vystačilo s tiež nejaké vylepšenie, ale celkovo sú ostatné aspekty hry celkom fajn, len si želám, aby sa nepriatelia nepohybovali tak nemotorne
Hrám to už 4 mesiace a stále mi to nedalo legendárnu zbraň na legendárnej hrudi. Začínam sa nudiť, pretože som uviaznutý na rovnakej úrovni za to, že som mal epické maximálne vylepšenie zbrane, ale stále má nízke poškodenie. Edit: začína ma to nudiť, sadzba legendárnych položiek je stále nízka. Veľa aktualizácií, ale nepriatelia sú príliš silní s iba epickým vybavením.
Ako je klon menej obľúbený? Myslel som, že myšlienkou bolo pridať veci do skopírovanej domácej úlohy, ale táto hra jednoducho veci odoberie a nechá to tak
Dobrá hra. Jednoduchá, no zábavná v dungeon crawler. Poskytnúť platenú možnosť, aby ste už nikdy nemuseli pozerať ďalšiu reklamu? Nemíňam peniaze na hry, na ktoré nemôžem zastaviť reklamy.
Ok, je to v podstate tá istá lukostrelecká hra, ktorá už vyšla. Nepresvitá. Silná postava na blízko by bola niečo jedinečné!
Spider Game- Spider Superhero Cuaca ixv
Príliš ťažké získať legendárne, jediná cesta je cez 7% truhlicu raz za pár dní, čo nemá nič spoločné s eposmi a vzácne, ďalšie 2 truhlice sa stanú úplne zbytočné, mali by sme byť schopní zlúčiť eposy do legendárnych predmetov. Oddych je fajn a super
zlý herný dizajn. Najnovšia aktualizácia priniesla systém kariet, ale je príliš ťažké prekonať úrovne. Je to také ťažké, že hra už nie je zábavná, ale frustrujúca.
Celkovo sa mi táto hra páči... problém, že koľko kláves potrebujem na získanie legendárneho vybavenia? Stráviť 10 kľúčov nedostal nič... ak sa nevybaví žiadna legenda, nemôžeš prejsť kapitolou... všetko, čo môžeš urobiť, len nájazd... nuda A na kolovrat strieborný kľúč Za čo Myslím, že by ste mali dať zlatý kľúč
Dobre 👍 😍 😁
Arcade Hunter:Sword,Gun, and Magic Аркады nusm
Zmenil som to na solídne 2 hviezdičky. JEDINÝ spôsob, ako získať lepšie vybavenie, je cez truhlice, ale so všetkou duplicitou (s ktorou doslova nemôžete robiť nič okrem predaja. Nemôžete spájať duplikáty ako archero) sú tri šance, že získate dobrú zbraň, mizivé. Kým nebudú robiť lepšiu prácu pri získavaní zbraní, navrhujem nemíňať peniaze.
Odstráňte požehnanie náboja a mýtický predmet, ktorý ho udeľuje z hry. Negatívne to mení celú hrateľnosť.
Omg, táto hra je úplný vtip... Pre začiatočníka je to príliš ťažké. Nemôžem prejsť cez druhú fázu!
Bola sranda. Tvrdo sa hral dlho. Vzal si leto. Žiadne aktualizácie. Nič nové. Naozaj nie je čo robiť.
Je to dobrý pohľad na hry typu Arch, ale akonáhle sa dostanete do určitého bodu, možno do žalára 3 alebo 4, poškodenie nepriateľa nie je v rovnováhe. Máte šťastie, ak dokážete dostať 2 zásahy pred smrťou. Je to naozaj lotéria. Musíte len dúfať, že je to vo váš prospech.
Na začiatok je to stále ťažšie, až do tej miery, že nemôžem napredovať. Minul som peniaze na túto hru a mám maximálne položky, ale stále sa mi nedarí prejsť cez neskoršie úrovne. Tiež prečo pri hraní nepadajú žiadne predmety, takže sa spoliehate na truhlice. Tak zle z tohto modelu platiť za víťazstvo. Myslel som si, že je to skvelá alternatíva k Archero, ale momentálne nie.
Urobte z iného zariadenia užitočnejšie, je to na hovno, čo môžeme urobiť, stačí ho recyklovať na malý úlomok a pre legendárne vybavenie to trvá dlho a minúť viac kryštálov, aby ste ho získali so 7% šancou, urobte akýkoľvek spôsob, ako toto vybavenie získať, ako reforge s nízkou výbavou
prosím o opravu kontroly. zatiaľ nie je fixné ovládanie. ovládanie sa stále môže pohybovať. je ťažké presunúť môj znak. môžete vidieť analógové ovládanie, ako je napríklad mobilná legenda.
dobrá hra, jednoducho ma to nebaví. Nie som fanúšikom umeleckého štýlu a fotoaparátu v porovnaní s inými podobnými hrami.
Arcade Hunter:Sword,Gun, and Magic Аркады nusm
Skvelá hra! Zaseknem sa pri hraní celé hodiny a toto je skutočná recenzia na túto hru. Rozhodne potrebujeme viac hier ako je táto!!
Neznášam energetický (NRG) systém! Nikdy som nepochopil zmysel stanovenia limitu hracieho času. Keď sa to stane, prestanem hrať, ako väčšina ppl. Viem, že sa to časom dopĺňa, ale stále je to limit hry. & Viem, že existujú reklamy, ale NIKTO nechce pozerať reklamu, najmä preto, že dostanete dosť len na 1 fázu. Len nás nechaj hrať 👎👎👎👎 všetky pozitívne vlastnosti, ktoré hra mala, boli odobraté pomocou energetického systému. Odinštalované!
Zaplaťte, aby ste vyhrali....navyše legendárna zbraň, teraz nestrieľajte, keď zastavíte, tak stojte na mieste n strieľajte n dostávajte zásah alebo neustále utekajte n nikdy nestrieľajte späť... WOW!!!! AKÝ VÝBER!!!
Nevýrazné a bez inšpirácie. Nestrácajte tu čas. Zdá sa, že ten, kto to urobil, šiel za lacný cashgrab bez toho, aby pochopil, čo robí tento žáner hier zábavným.