Post by lingpenlautipte on Feb 10, 2022 12:29:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join Clash 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join Clash 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab palju vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Join Clash 3D 2022 version ▞▞▞
Join Clash 3D Аркаде qcud
See on mängu jaoks päris lõbus kontseptsioon. Kuid 30 sekundi kuni minuti pikkune sunnitud reklaam 15–20 sekundi pikkuseks mänguks oli liigne. Laaditi alla ja mängiti 15 minutit ning desinstallisime selle.
Join Clash 3D Аркадни odje
Ei mõistnud meie positsiooni, kui mäng oli. Lihtsalt mõistlik tase uuesti ja uuesti ilma raskusteta. see on liiga igav
See on tõsi, et mäng on hea, kuid mõne aja pärast muutub see igavaks. See on hea korraks aja surnuks löömiseks, kuid ma ei eelistaks seda mängida. Miski ei käskis mul seda mängu mängida. Ma mõtlen.. inimestel ei teki tavaliselt mingit sõltuvust konkreetse mängu mängimisest. Lühidalt öeldes on mäng hea selleks, et AJAKS aega surnuks lüüa ja see desinstallitakse hiljem. Mäng on võrguühenduseta BTW.
Mängus on liiga palju reklaame ja see on väga märgatav, kui sellel mängul on selle mängu hüpikreklaamid teistes mängudes. Iga "voor" on lihtne, kuid saate vaadata, et saada 3x või 4x (ma ei tea, kumb) mängusisese summa, või vajutada "Ei, aitäh" ja ikkagi reklaami saada. Ma ei soovita seda mängida. Kui keegi saaks reklaamidest mööda minna, maksmata raha, et reklaame poleks, oleks see mäng parem olnud. Graafika on vähese arvuga, süžeeta ja lihtsalt liiga palju reklaame.
Liiga palju reklaame ja pärast iga kustutatud taset annab see teile võimaluse vaadata oma kulla suurendamiseks veel ühte reklaami ja te ei saa edasi liikuda enne, kui vajutate oma näo vaatamise reklaamivideo all peaaegu nähtamatut "ei aitäh". Mäng oli tühikäigul mängides nauditav, kuid pidevad katkestused tapavad selle reklaamitarkvara naudingu.
lõbus mäng ... pärast reklaamide eemaldaja ostmist
Rämpspostitusreklaamid, kuid see on seda väärt. Mulle meeldib, kui mäng on lihtne. Kui kaotate taseme, salvestatakse teie edusammud ja 2. jooks on teile garanteeritud. Mäng on ka sõltuvust tekitav. Aluse meisterdamine on ka lõbus!
8 Ball Pool is an addictive challenging game based on real 3D pool games, ... Join us and challenge your to this ball game in PvP mode.
Nais
3 x 1 minut mittevahelejäetavad reklaamid iga 20-sekundilise taseme vahel, olenemata sellest, kas olete taseme läbinud või mitte, on alati nii. Nii tüütu. Mis puutub mängu endasse, siis alguses oli see lõbus, kuid see oli lühiajaline. Muidugi teenite raha relvade, kilpide jms täiustamiseks, kuid uuendused ei muuda midagi. Vaenlased pole hilisematel tasemetel suuremad, et paremaid relvi nõuda, kõrgema taseme relvad teevad täpselt sama, mis madalama taseme relvad. Mäng läks väga kiiresti igavaks.
lõbus mängukujundus, kuid liiga palju reklaame. iga tegevus sunnib kahte 5-sekundilist reklaami.
Liituge reklaamidega 3d. Lõbus graafika ja kontseptsioon, kuid mitte mingit tõelist väljakutset mängule, välja arvatud (oletatav?) vajadus täienduste järele, mis maksavad münte, mida saate reklaamidega rohkem teenida. Kas te ei soovi vooru lõpus vaadata müntide reklaami ja klõpsata peaaegu nähtamatul nupul "ei aitäh"? Igatahes võite saada reklaami. Ilma kõigi reklaamideta oleks see õrn, lihtne ja lühike mäng. Nendega on see mahe ja lihtne pikk mäng
lihtne mäng ja hea ajatarbija. ka reklaamid pole nii halvad
Ei mingeid väljakutseid, ei mingit edenemist ja rattasõidu uuendusi, mis teid tegelikult ei tasu. Seda kõike samal ajal, kui teid pommitatakse reklaamidega. Saate edenemiseks otsustada reklaame vaadata, kuid kui keeldute, olete sunnitud reklaame vaatama, kuid seekord ilma preemiateta. Lühikesed tasemed on ka lühemad kui iga reklaam, mis teeb mängust vähemalt 60% reklaamidest.
see on mäng väga väga hea, see on mäng, mitte reklaamid, see on mäng, aitäh Google Play poe eest
mäng on üsna okei ja saate WiFi välja lülitada, et mängida ilma tüütute reklaamideta. Kuid tasemed kordavad end palju, nii et mõne aja pärast muutub see igavaks. Võib-olla oleks hea selle mängu uute tasemete loomine või täiesti uus mänguviis.
Väga kena mäng ja huvitav, kuid annan 3 tärni bw reklaamide tõttu, sellel mängul on nii palju reklaame
Lõbus, kuid tüütu. See võiks olla ideaalne mäng, kui neil poleks lisatasusid peale boonusmüntide ja muu kraami hankimise. Mängisin teist sellist mängu ja see jõudis nii kaugele, et lihtsalt vaatasin alati boonuse lisandeid. Nii palju lisab siia, et see pole seda väärt.
Hea aja tapja, kuid liiga palju reklaame. Kui ma pean pärast iga taset reklaami vaatama ja tasemed on vaid 10-20 sekundit pikad, siis vaatan reklaame rohkem kui mängin. Kui otsustate lisaraha eest reklaami mitte vaadata, peate järgmisele tasemele minemiseks ikkagi reklaami vaatama.
Mäng on lõbus ja kergesti mõistetav, see lihtsalt pommitab teid pidevalt reklaamide järel pärast kõike, mida teete. Ainult reklaamid ekraani allservas on vastuvõetavad.
Väga aeglane.... Viis paljudele reklaamidele.... Kui soovite kulutada 9 minutit 10 reklaami vaatamiseks, on see suurepärane, soovitan seda kindlasti. Kui soovite midagi, võite võitmiseks silmad sulgeda ja ekraani puudutada, soovitan soojalt. 10/10 suurepärane mäng, kui sa tõesti CBA teed midagi peale prügireklaamide vaatamise teiste mängude kohta, mis on mõttetud kohe alla laadida!
📞🙂👍🙏🥰😉💰😁😪🙂🤓🥴🙏
Kena kontseptsioon, aga see, et sa lihtsalt kordad sama asja ikka ja jälle, ei tee sellest lihtsalt head mängu. Kujutage ette, et peate oma hüvede maksimeerimiseks iga kord videoid vaatama. See on nõme, isegi kui te seda ei taha, videoid lihtsalt esitatakse. Mis sai lõbu pärast mängimisest?
Zombie War Idle Defense Game கேஷுவல் othr
See on tõesti hea mäng, kuid minu jaoks on natuke liiga palju reklaame. Kui seda poleks nii palju, oleksin andnud 5 tärni.
Igav
Reklaame on nagu palju, aga kui lihtsalt wifi välja lülitad, siis mäng ikka töötab ja reklaame pole
Kohutav mäng, see pole mäng, sellel on ainult lisad. ÄRGE LAADIGE ALLA
Seal on palju reklaame, mis pole üllatav, mäng näib olevat käehoidja, sest kui surete või ebaõnnestute, muudab mäng teie jaoks taseme lihtsamaks ja mulle ei meeldi idee, et see on võrgus, kus inimesed võivad teid rünnata ja võite rünnata ka inimesi, õhkides nende lossid sõna otseses mõttes ilma põhjuseta.
Eks ma vaatan, kui kaua ma küll mängin. Poole tunni pärast hakkavad kuulutused juba närvidele käima
Liiga palju reklaame, ma panen u c reklaame olenemata sellest, mida te ekraanil klõpsate. Liiga ärritav.
Mul on kõrini, kui üritan seda mängutootjatele selgitada, kuid 30-sekundilised reklaamid on minevik. Kõik, mida saate, on see, et inimesed desinstallivad teie mängu ja kaebavad reklaamide üle. Nüüd hakatakse mängima 5- või 10-sekundiliste reklaamidega mängu ja annate mängijale palju rohkem reklaamiaega. Kuidas saab olla piisavalt tark, et mängu kirjutada, kuid mitte aru saada? Desinstallitud.
Mäng on igav, kuna kõik tasemed on praktiliselt samad, tegelikult on tunne, et enamus tasemeid on ikka ja jälle korratud. Justkui on kujundatud vaid mõned tasemed ja neid korratakse ikka ja jälle, mitte midagi uut ühegi taseme kohta. Seejärel tehakse pärast iga taset pakkumisi, et vaadata reklaame, mis näivad olevat valikulised, kuna nupu „vaata reklaami” all on võltsitud „ei aitäh” nupp. Isegi kui ma seda nuppu vajutan, ilmub reklaam niikuinii. Üldiselt on rakendus prügikast.
Halvim üldse. Reklaami nägemiseks peate tegema iga kliki. KOHUTAV!!!!
Päris halb mäng. Potentsiaalselt huvitav kontseptsioon, kuid see on halvasti välja töötatud. Mäng on tõesti korduv ja igav. Halb graafika, mida leiate kõigist teistest halbadest mobiilimängudest. Kasutu mehaanika. Reklaamid igal võimalikul hetkel. Ma tean, et tahad raha teenida, aga miks sa ei tee seda raha väärt mängu? Kuidas oleks, kui teil oleks ainult preemiareklaamid, kuid need oleksid seda väärt? Ärge laadige seda alla.
Väga armas kontseptsioon, kuid tohutu reklaamipaistetus. Pakub illusiooni "valimisest" reklaami esitamiseks, et pärast iga taset rohkem tasusid saada, kuid kui ütlete ei, sunnib see teid kasutama reklaami, millel pole tasu. Ma tõesti ei taha 20 sekundi jooksul vaadata 2 või 3 30 sekundi pikkust reklaami.
Natuke jama, reklaame on palju, ostetud mäng maksis ainult 2 naela. Raha raiskamine, saate jõu ja relvade ostmiseks münte, kuigi näib, et te ei muutu kunagi tugevamaks. Pärast umbes 40. taset on kingitused kõik ühesugused ja taseme võitmiseks kulub umbes 2/3 korda. Kerjas oli mõnus. Igav ja desinstallitakse kohe. 2,5 tärni.
Join Clash 3D Arkadne igre zbpc
See mäng on tore ja sellel pole reklaame, kuid mul on igav, sest samamoodi jooksete ja kogute avatari ning kui võidate, saate oma lipu.
App Detail » Leiutajateküla Lotte - 148Apps
Liiga palju reklaame. Mul pole probleeme vaadata reklaame, mida olin juba nõus vaatama, et avada, täiendada, ehitada või midagi juurde saada, kuid mäng esitab reklaame isegi siis, kui olete valiku edasi andnud, ebaõnnestunud või edasi liikunud. Eelistan mänge, mis annavad teile hea põhjuse, miks soovite reklaami läbi vaadata. Mäng ise on alguses lõbus, kuni tasemed muutuvad ebaõiglaseks ja tasakaalustamata. Isegi kui saate kõik lisasõdurid, on vaenlasel lõpuks palju rohkem.
Suur aitäh hajra pdf-i eest samal ajal, kuna kõige populaarsem ja väga-väga palju pdf-i äralõikamine samal ajal kui ka esimene kord, kui ma olen sl endiste filmide ja hindi kõige populaarsemate filmide tipptasemel. seletus sama kella tulemusena tunnist samale kellaajale kui ka esimest korda magama samale kellaajale tunnile samale kellaajale vana mehe tulemusena kes turuuututuututfutututuutrofucu samal ajal nagu ka esimest korda
Mängus on palju reklaame, see on igav.
Join Clash 3D Аркадни odje
Lõbus. See mäng võtab mõne ostu eest liiga palju tasu. Selle mängu nädalatellimuse ostmise asemel saate sõna otseses mõttes maksta Netflixi eest.
See on väga varjuline, kui pakute teile võimalust hankida reklaam koos boonusega ja ilma boonuseta, mis sunnib teid ikkagi reklaamile vaatama. Ei tänu peaks alati tähendama, et pole reklaami. Loo lõpp.
See saaks rohkem tähti, KUI neil poleks nii palju reklaame. Mängisin umbes 20 taset. Ja ma nägin rohkem reklaame kui tasemeid. Ja tasemed olid samad, lihtsalt tellimusi ja värve vahetatud. Nõrgad juhtnupud liikumiseks. Ma arvan, et sellel mängul on potentsiaali, kuid ainuüksi sellest, et nad esitavad palju reklaame, saate aru, et nad hoolivad rohkem rahast kui lõbusast mängust. Ja jah, rakenduste tegemisele kulub aega ja raha, aga mis mõte on sellel, kui inimesed annavad teile halbu hinnanguid ja nimetavad teie tööd halvaks, sest arendajad peavad rahateenimise prioriteediks.
Alguses lõbus, kuid siis muutub see taastavaks ja uuendused ei tähenda palju hiljem pärast nädalast mängimist. Ja loomulikult tabavad teid reklaamid, kuid mõnikord ei lähe see kunagi uuele versioonile isegi pärast reklaami vaatamist. See on lõbus, aga ainult korraks.
Paljudele lisadele ja pikkadele animatsioonidele alguses ja lõpus .. mofg nii et Manny Manny lisab nii palju
Lõbu on palju, kuid kui avate kõik mütsid ja lossifunktsioonid, muutub see korduvaks. Pole mõtet teenida mütse ja ehitusmaterjale, kui te ei saa neid kasutada ega müntide eest edasi müüa
See on hea mäng, kuid sellel on kaks probleemi, esiteks on see, et see mäng on liiga aeglane ja teiseks, selles mängus on palju reklaame, nii et proovige need mõlemad probleemid eemaldada, siis on see täiuslik ja see pole nii hull.
Ma kirjutan harva arvustusi, kuid ma sain sellest mängust nii ärritunud, et pidin seda tegema. Reklaamide vaatamisele kulutatud aeg ületab tunduvalt mängu mängimiseks kuluva aja. Reklaame esitatakse isegi siis, kui te ei klõpsa nuppu „Esita videot”. Ma saan aru, et reklaame on vaja selleks, et mäng oleks rahaliselt elujõuline, kuid võite neid vähem paigutada mängu strateegilisematesse osadesse, selle asemel, et iga liigutuse kohta reklaame vaadata. Tohutult katkenud mängukogemus pärsib ostmist.
Reklaame oli palju, nii et ma maksin selle eest, et mul reklaame poleks. See on lõbus, kuid ma tahan rohkem nahka ja erinevaid takistusi. Loodan, et uuendused jätkuvad 😊