Post by lingpenlautipte on Feb 10, 2022 12:35:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Worm™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Worm™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab paljusid kõiki ▞▞▞
▞▞▞ Death Worm™ 2022 version ▞▞▞
See mäng oli hämmastav nagu meie ja teiste seas ja mulle meeldib see mäng, ma olen selles mängus hea ja kas ma saan teha video you tube
Väga hea! kuigi ma just laadisin selle mängu alla, on see hea, kuid ma ütlen ausalt, et see pole ideaalne mäng, kuid see on hea 👍. Jätkake heade mängude tegemist!
Ärge laadige seda alla!! Reklaamid andsid mulle trooja, kordan!! Ärge laadige alla!!
Varem oli hea, nüüd on energiakaart selle kohutav. Ma vihkasin uut versiooni, mis vana teadis, et see on super lõbus
Päris lõbus mäng. Hea aja veetmiseks. Mulle ei meeldi, kuidas xp süsteem on seadistatud. Ma lihtsalt ei usu, et peaksite välkkiirelt kampaaniale edasi-tagasi lülituma, et saada XP kampaania lõpetama.
Väga nauditav mäng. Kuid tavalised ussid on mõnikord kasutud ja vabapääsust pärit ussid on liiga head. Mulle ei meeldi, kui pean teatud taseme saavutamiseks kasutama tavalisi Worme. Parem on, kui suudate anda kõigile ussidele sama maksimumtaseme.
Väga hea mäng Mulle meeldib selle kontseptsioon, nii et hindan nelja tärniga, kuigi suurtele lennukitele on raske pihta saada, sest te ei näe neid. Hiljem muudan oma kommentaari.
Ballistik juhib fosfodiesteraasi, klõpsab boondocks gxk go do ux of zoo coo
Proovin mitu korda installida, kuid ei saa alla laadida. See ütleb, et ei saa alla laadida, nii et palun, kui keegi teab, mis probleem on, aidake mind.
See on ok, kuid võiks olla parem mäng
Suurepärane mäng, annaksin sellele viis tärni, kuid tõsiasi, et uss ei saa suuremaks saada, kui ta ei saa seda võimsust, mis tekitab tunde, et uss on väike ja nõrk
Mulle meeldib kampaania, kuid ma olen sunnitud mängima blits
ei tööta noxplayeris ... ainult must ekraan
See on hea mäng, kuni saate esimesest ussist mööda, siis annab see teile palju reklaame ja saate vähem münte, kogemusi ja nüüd on see lihtsalt freemium mäng
Soovitn kõigile
Ma armastan seda mängu. Hakkasin seda mõnda aega tagasi mängima, kuid kustutasin selle, sest see oli kuidagi igav, kuid laadisin selle aastaid hiljem alla ja nägin hämmastavat uut värskendust. Põhjus, miks ma andsin sellele neli tärni, on see, et graafika, kui nad saaksid selle natuke realistlikumaks muuta, annaksin sellele 5 tärni kahtlemata.
Reklaamid on lihtsalt väljakannatamatud. Reklaamid reklaamide järel.
Suurepärane mäng, kui oled kividega visatud
See on mäng või see on mäng või reklaamitehas saada mulle
See mäng on ülilõbus ja ma suren pidevalt, sest ma näen ekraanil tulnukat, nii et annan sellele hinde 5, sest kui ma need skinni saan, siis mängin seda edasi
Olen seda värskendanud. Kas saate mu ostu lunastada ja minu taseme taastada? Olin 33 ja ostsin hooajapileti
Armastan seda mängu, see on nii hea, et te ei näe reklaame seni, kuni lülitate WiFi sisse
Olen seda mänginud AASTAID ja olen sellest mängust üllatunud, kuid kahjuks pole mängu lõpus erilist lõppu ega tasu. Kokkuvõttes (eriti nende aastate arv, mil olen mänginud) 9/10 Sest ma soovin, et sa/nad jätkaksid mängu värskendamist,
Avatud kõrgeima taseme uss (Megaloworm) kiiresti. Nüüd pole enam midagi teha. Mäng muutub korduvaks. Siiski oli lõbus, kuni see kestis
Suhteliselt sõltuvust tekitav millegi nii lihtsa, kuid samas keeruka ja üksikasjaliku mängu osas. Põhilise meelelahutuse jaoks lastele ja/või täiskasvanutele on see mäng tehtud piisavalt hästi, et hoida peaaegu igas vanuses iga inimese tähelepanu pikema aja jooksul, võrreldes selle mänguga sarnaste lihtsate/põhiliste mängudega. Üldiselt piisavalt hea mäng mängimiseks ja isegi mängimise vaatamiseks ning meenutab mulle alati filme "Tremors". KLASSIKA!!! muudab selle mängu enamiku 19–32-aastaste inimeste jaoks kohustuslikuks vähemalt proovimiseks!
Lõbus mäng ja väljakutseid teatud tasemel ja väljakutsed, kuid pärast umbes 10-15-minutilist mängimist taseme lõpus läheb see mustaks, nagu läheks tagasi ussi versiooniuuenduse ekraanile, kuid see läheb lihtsalt mustaks ja jääb alles. mõnikord juhtub see siis, kui pärast taseme lõpetamist ussi uuendamisest loobute... Ja tasemed ei anna piisavalt kulda, et täienduste maksumus oleks võimalik neid proovida
Mäletan, et mängisin surmaussi vana lihtsat arvutiversiooni. See on 100 korda edasi arendatud versioon ja see on hästi tehtud. Mõned helid on originaaliga väga sarnased.
Korralik mäng siiani, energia asi on natuke jama
Lõbus, kuid liiga palju tundmatuid asju risustamas esituse vahelisi ekraane
Death Worm™ Arkada maaj
Suurepärane, kuidas te ei saa peatades kontrollida, millised objektid on.
Mäng on ülihea, kuid nad peavad reklaamidega midagi ette võtma, kuid üldiselt on mäng fantastiline
Kontroller on halb. Surmauss peaks olema hirmutav ja võimas, sest kontroller on halb, surmauss tulnukas tunneb end pisikese sipelgana, mitte ei tunne end võimsa koletisena 😡
See on suurepärane mäng (redigeeri) Ma arvan, et liivauss lõhkus mu laua
Reklaamid ilmuvad enne missioone, isegi täiendusmenüü ajal. Mõnikord kiireneb mäng (mitte missioon, kogu rakendus), nagu kasutaksite petukoodi. Kõik animatsiooni juhtelemendid lähevad hulluks kiiresti, nii menüü, muutmisekraan kui ka missioon. Loodetavasti parandavad nad selle hiljem.
See hirmus ja lõbus ja ja ei saa sulle ussi selgeks õppida ja jubedaid ussinimesid🤑
mulle meeldis see mäng..aga mulle ei meeldi videoreklaamid ..seepärast desinstallisin selle
Ma armastan mängu
Seal oli kirjas, et hooajapileti eest tuleb maksta vaid korra, aga see sundis mind ikka ja jälle selle eest maksma
See on lihtsalt pärismängu tasuta versioon, nii et sellel on palju reklaame ja muid asju
Olen võitnud kaebavaid mehi, kui proovin laadida ühte maailma ja mõnikord ei lase see laadimisekraani näidata
ko psosskks
Oleks palju parem, kui juhtseadmed oleksid paremad
Kuigi keegi ei armasta meelelahutuseks mõeldud vägivalda rohkem kui mina,......V.a mu naine... Vale sketš...... Ee.... Oh jah, surmauss..... Suurepärane tapatalgud ja ahmimine lõbus lõbus aeg. Nämm nämm. !! Unistamine unistamine. Vastused postkaardil. Aga kui tõsiselt rääkida, siis leheeesmärkidega missioonid oleksid lahedad.
Äge, jääte selle mänguga jänni. Tehke number 2 või lisage rohkem tasemeid või mõlemad
Death Worm™ Arkada maaj
火器時代 (Guns of Glory) 策略 uyy
Ussimängu jaoks on see tegelikult päris hea, eriti kuna see on võrguühenduseta ja mängimiseks on palju uut taset erinevate ussidega .